Over Sleeptherapy Boxspring bedden


Belgische kwaliteit, van ontwerp en ontwikkeling tot de eigenlijke productie van boxspring bedden en matrassen in onze ateliers.

Als familiebedrijf we meer dan 30 jaar ervaring met ergonomisch slaapcomfort, lang vooraleer fabrikanten van massaproductie oog kregen voor dit marktsegment.

Net omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we u 100% maatwerk aanbieden, van matrassen tot boxspring bedden en slaapaccessoires. Onze tevreden klanten bewijzen het, met Sleeptherapy slaapt u voortaan als een roos en worden eventuele fysieke klachten efficiënt verminderd en vaak zelfs verholpen.  Contacteer ons voor een gratis prijsofferte met advies.


Prijs Advies Boxspring Bed

Belgisch familiebedrijf met 30 jaar expertise.

Met Sleeptherapy kiest u voor Belgische kwaliteit, van ontwerp en ontwikkeling tot de eigenlijke productie in onze eigen ateliers.

Sleeptherapy Fabriek Boxspring Bedden
Sleeptherapy Bedden Productie Boxsprings

Eigen productie van boxspring bedden en medische matrassen

Belgische kwaliteit, van ontwerp en ontwikkeling tot de eigenlijke productie in onze eigen ateliers.

Als familiebedrijf in hart en nieren hebben we meer dan 30 jaar ervaring met ergonomisch slaapcomfort, lang vooraleer fabrikanten van massaproductie ook oog kregen voor dit marktsegment.

Net omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we u 100% maatwerk aanbieden, van matrassen over bedbodems tot complete boxsprings en slaapaccessoires. Onze tevreden klanten bewijzen het, met Sleeptherapy slaapt u voortaan als een roos en worden eventuele fysieke klachten efficiënt verminderd en vaak zelfs verholpen.

Boxspring Voor Rugklachten
Boxspring Bed Voor Rugklachten En Rugpijn

Hygiënisch én medisch gecertificeerd slaapcomfort – beste boxspring bedden

 

In tegenstelling tot vele andere aanbieders die claimen “medische” matrassen aan te bieden, ontwikkelen wij al onze producten in samenspraak met gerenommeerde kinesisten en osteopaten wat ons tot een medisch gecertificeerd bedrijf maakt. Uw garantie voor ergonomisch slaapcomfort dus.

Sleeptherapy volgt steeds de laatste ontwikkelingen op de voet en maakt enkel gebruik van hoogtechnologische materialen, zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong.

Medische Boxspring En Matrassen
Medische Lattenbodem Voor Boxspring Bed

Een tevreden klant van Sleeptherapy aan het woord:

Vorig jaar hebben we een aankoop van een matras gedaan bij jullie, en ook een cool-matrasbeschermer.

Van beide zijn we heel tevreden.

Ervoor had ik pijn aan mijn heupen tijdens de nacht. Na een week geslapen te hebben op onze nieuwe matras was de pijn volledig verdwenen.

Dus heel tevreden met onze aankoop bij jullie!

Ook tijdens de warme zomer heeft de cool matrasbeschermer ons toch koelere nachten bezorgd, ook hier zijn we heel tevreden van!

Ook de vriendelijkheid en goede service bij Sleeptherapy!

Familie Verhoeven – Hermans

Beste Boxspring Kopen
Tevreden Klanten Sleeptherapy Review
Review Sleeptherapy Bed Matras
Sleeptherapy - November 2022

Onze unieke Sleeptherapy Slaapmobiel brengt u slaapcomfort aan huis.

 

Omdat we bij Sleeptherapy alles in het werk stellen om u als klant tevreden te maken en de perfecte match willen voor uw slaapsituatie, ontwikkelden wij de unieke Sleeptherapy Slaapmobiel.

Volledig uitgerust als mobiele slaapkamer komt onze Slaapmobiel op afspraak langs bij u thuis en adviseert onze ervaren slaapexpert u over al onze oplossingen. Uiteraard kunt u de verschillende matras types uitgebreid uitproberen en krijgt u een goed beeld van de afwerkingsmogelijkheden en toebehoren.

Sleeptherapy Boxsprings Offerte Prijzen

Een goede nachtrust met de medische matrassen van Sleeptherapy

Uw slaap is een persoonlijk gegeven, bepaald door uw voorkeuren, lichaamsbouw en eventuele fysieke klachten (rugklachten, nekpijn, rugpijn). Ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinesisten en osteopaten zijn de Sleeptherapy matrassen en boxspring bedden medisch gecertificeerd en ondersteunen ze optimaal het lichaam, ongeacht uw slaaphouding.

De ingenieuze matras structuur vermindert op doeltreffende wijze drukpunten wat onder meer rug- en nekklachten tegengaat en de bloedsomloop bevordert. Het resultaat? Slapeloosheid en vermoeidheid behoren definitief tot het verleden en dag na dag wordt u uitgerust wakker, zonder spierpijn of pijnlijke gewrichten, volledig ontspannen en vrij van alle stress.

Bed Voor Rugpijn

De beste slaaphygiëne en expertise

Sleeptherapy focust ook op een goede slaaphygiëne. Zo zijn al onze matrassen eenvoudig in onderhoud, makkelijk hanteerbaar en voorzien van een afneembare matrashoes, wasbaar op 30° (met uitzondering van de Sleeptherapy Hotel matras).

De hoezen zijn bovendien behandeld tegen huisstofmijt, anti allergisch én antibacterieel. Beschikbaar in vijf varianten, elk met hun specifieke voordelen en samenstelling, vindt ook u ongetwijfeld uw gading in het Sleeptherapy assortiment, verkrijgbaar in alle standaardafmetingen alsook als maatwerk. Onze Sleeptherapy experten helpen u graag de juiste keuze te maken, in alle vrijheid aan huis.

Bed Voor Rugklachten

Prijs Advies Boxspring Bed