Beste boxspring bed in België voor rugpijn, rugklachten, hernia, slechte slaap, …

Ben je op zoek naar het beste boxspring bed voor een vaste, gezonde slaap ?

Wij ontwikkelen, samen met kinesisten en osteopaten, de beste boxspring bedden en hotelbedden, die geschikt zijn voor rugpijn, rugklachten, nekpijn, hernia en andere problemen. Geniet deze maand van de wintersolden: 20% – 30% – 40%!

Doe hier snel je aanvraag en ontvang onze boxspring prijzen, met persoonlijk advies.

Beste Boxpsring Bed Kopen Bij Sleeptherapy

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2


Sleeptherapy Boxspring Bed Voor Rugpijn En Rugklachten, Beste Hotelbed Met Ergonomische Kwaliteit

Premium Boxspring bedden met individueel verpakte pocketveren

Anders dan bij bijvoorbeeld een klassieke lattenbodem, wordt bij een Sleeptherapy boxspringbed de Sleeptherapy matras ondersteund door een bedbodem opgebouwd uit individueel verpakte pocketveren die de contouren van het lichaam optimaal volgen en pijnlijke drukpunten nog efficiënter vermijden. Zo ervaart u het ongeëvenaarde 5-sterren slaapcomfort van de beste hotels bij u thuis, nacht na nacht. Dankzij een boxspringbed van Sleeptherapy.

Sleeptherapy Matras Boxspring Bed Korting
Boxspring Bed Als Hotelbed
Ergonomische Boxspring Voor Rugklachten
Luxe Hotelbed Of Boxspring Bed

Boxspring Bed Voor Rugklachten Kopen : Prijzen

Boxspring Hotelbed
Beste Boxsprings
Luxe Hotelbed Boxspring Bed
Luxe Boxspring Bed
Boxspring Bedden Sleeptherapy
Beste Merk Boxspring Bed

Een tevreden klant van Sleeptherapy aan het woord:

Vorig jaar hebben we een aankoop van een matras gedaan bij jullie, en ook een cool-matrasbeschermer.

Van beide zijn we heel tevreden.

Ervoor had ik pijn aan mijn heupen tijdens de nacht. Na een week geslapen te hebben op onze nieuwe matras was de pijn volledig verdwenen.

Dus heel tevreden met onze aankoop bij jullie!

Ook tijdens de warme zomer heeft de cool matrasbeschermer ons toch koelere nachten bezorgd, ook hier zijn we heel tevreden van!

Ook de vriendelijkheid en goede service bij Sleeptherapy!

Familie Verhoeven – Hermans

Beste Boxspring Kopen
Tevreden Klanten Sleeptherapy Review
Review Sleeptherapy Bed Matras

Boxspring Rugklachten Bed

Maak ook komaf met je rugklachten en rugpijn

Boxspring Voor Rugklachten
Boxspring Voor Nekpijn
Boxspring Voor Heuppijn
Boxspring Voor Pijn In Onderrug
Boxspring Voor Hernia Of Reuma
Boxspring Voor Artrose En Spit

Dankzij onze boxsprings van de beste kwaliteit kan u verlost worden van tal, vaak voorkomende klachten, zoals rugklachten, lage rugpijn, nekpijn of nekklachten, uw heup, al dan niet in combinatie met artrose pijn.

Kies daarom voor een medische, ergonomische boxspring van Sleeptherapy. Kies voor een goede gezondheid door te investeren in een boxspringbed van hoge kwaliteit.

De beste boxspring bedden met medische kwaliteiten: 100% perfect tegen onder meer rugpijn, nekklachten, schouderpijn.

Beste Bed Kopen Voor Rugklachten En Rugpijn
Beste Boxspring Bed Voor Rugklachten

Prijzen Boxspring Bedden

Uw luxe boxspring bed of hotelbed op maat gemaakt? Dat kan.

Laat uw verbeelding de vrije loop en stel uw Sleeptherapy boxspring of hotel bed volledig zelf samen. Kies uit een ruim assortiment aan bedden, hoofdborden, pootjes, stoffen of (kunst)leders. Klassiek of modern, u stemt uw Sleeptherapy boxspring bed af op uw interieur en maakt er dé eye catcher in uw slaapkamer van. Opteer voor de (elektrisch) verstelbare variant en transformeer uw Sleeptherapy boxspring tot uw favoriete plek in huis om te cocoonen.

Afmetingen die afwijken van standaardmaten of een afwerking in bijvoorbeeld een door u geleverde stof? Ook dit vormt voor onze Belgische ateliers geen enkel probleem. Alles wordt piekfijn afgewerkt volgens uw wensen en verwachtingen, dat is onze kwaliteitsgarantie. de beste bedden of boxspring bedden? Sleeptherapy boxsprings.

Beste Boxspring Bed Voor Rugpijn En Rugklachten Op Maat Laten Maken

Boxspring Prijzen

Boxspring, uw eigen luxe hotelbed in huis

Een boxspring bed is een luxe bed, ideaal tegen rugklachten. Vrij vertaald uit het Engels betekent boxspring een box met veren. Het is een verend onderstel bestaand uit een box met veren. Een kwalitatieve boxspring bestaat uit een houten box gemaakt van massief hout, triplex, multiplex of een combinatie hiervan, met daar in een lattenbodem met daarop veren die met de hand bevestigd worden. De beste boxspring bedden vind je bij Sleeptherapy.

Het geheel wordt afgedekt door een natuurlijke werkstof, bijvoorbeeld paardenhaar en schuurwol, dit vanwege hun goede eigenschappen, zoals temperatuur en vochtregulatie. Door de duurzaamheid en het comfort wordt een boxspringbed vaak toegepast in hotels en wordt ook wel hotelbed genoemd. Het is het beste bed voor je rug.

Ergonomisch Boxspring Bed Voor Rug En Schouders
Beste Boxspring Bed Kopen

Sleeptherapy is een Belgisch familiebedrijf, 2 generaties sterk: uw expert in boxspring bedden

Sleeptherapy, 2e generatie Belgisch familiebedrijf met 30 jaar expertise in slaapcomfort. Met Sleeptherapy kiest u voor Belgische kwaliteit, van ontwerp en ontwikkeling tot de eigenlijke productie in onze eigen ateliers. Als familiebedrijf in hart en nieren hebben we meer dan 30 jaar ervaring met ergonomisch slaapcomfort, lang vooraleer fabrikanten van massaproductie ook oog kregen voor dit marktsegment.

Sleeptherapy Bedrijf Belgie Boxspring Bedden

Onze unieke Mobiele Showroom brengt u slaapcomfort aan huis.

Omdat we bij Sleeptherapy Bedden alles in het werk stellen om u als klant tevreden te maken en de perfecte match willen voor uw slaapsituatie, ontwikkelden wij een unieke Mobiele Showroom.

Volledig uitgerust als mobiele slaapkamer komt onze Mobiele Showroom op afspraak langs bij u thuis en adviseert onze ervaren slaapexpert u over al onze oplossingen. Uiteraard kunt u de verschillende matras, bedden & boxspring types uitgebreid uitproberen of bekijken en krijgt u een goed beeld van de afwerkingsmogelijkheden en toebehoren van onze bedden.

Sleeptherapy Boxsprings Offerte Prijzen
Sleeptherapy matrassen en boxsprings voor rugpijn – contacteer ons!
Prijzen Boxspring Bed

Een boxspring: de beste keuze voor uw rug & lichaam

Vrij vertaald is een boxspring bed een ‘bak met pocketveren’. Het is dan ook een matras-drager die is gevuld met metalen spiraalveren en heeft daardoor de nodige loze ruimte. Deze loze ruimte zorgt voor extra ventilatie in de bodem. De binnenkant van deze matras-drager is meestal afgedekt met kwalitatief schuim.

Een boxspringbed bestaat uit de onderbak met veren de zogeheten boxspring en daarop een matras die eventueel ook veren bevat. Daarnaast kan eventueel nog een topdek matras gebruikt worden voor extra ligcomfort en om de matras zelf te beschermen.

De meest gebruikte matras bij een boxspring bed is een pocketvering matras, bij hoogwaardige boxspring bedden zijn deze van natuurlatex en andere natuurlijke materialen zoals kapok en schuurwol gefabriceerd.

Bed Kopen Voor Rugklachten

De combinatie van de boxspring met de matras zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter gereguleerd kan worden ten opzichte van de lattenbodem en de spiraal omdat de boxspring een langere veerweg heeft. Een boxspring is dus een ideaal bed voor iemand met rugklachten, rugpijn. Het is immers het beste bed voor je rug.

Een gemiddelde boxspring combinatie is tussen de 50 en 75 cm hoog. Door de samenstelling is er een goede regulering van vocht en ventilatie en wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld.

Hebt u interesse in het gamma van boxsprings van Sleeptherapy?

Aarzel dan niet om Sleeptherapy Boxsprings te contacteren.


Boxspring Bed Kopen Aan Beste Prijs