Boxspring bed van Sleeptherapy

Ben je opzoek naar een nieuw boxspring bed? Ga dan opzoek naar een boxspring bed van Sleeptherapy met medische kwaliteiten! Sleeptherapy ontwikkelt en produceert, samen met kinesisten en osteopaten, de beste boxsprings voor rugklachten, rugpijn, nekklachten of andere problemen.

Heb je interesse in onze boxspring prijzen en modellen, inclusief advies? Ja:

Boxspring Sleeptherapy - Beste Bedden In Belgie

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Boxspring bed

Een boxspring bed is een bed dat bestaat uit een boxspring frame en een matras. Het frame van de boxspring is meestal van hout of metaal, en de matras is meestal van schuim, katoen of latex. Boxspring bedden zijn populair omdat ze comfortabel en ondersteunend zijn. Ze staan er ook om bekend dat ze de wervelkolom goed uitlijnen, wat rugpijn kan voorkomen.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, en er zijn ook verschillende soorten boxspring frames. Sommige boxspring bedden hebben een hoofdbord en een voetbord, terwijl andere een eenvoudiger ontwerp hebben. Als u op zoek bent naar een nieuw bed, moet u een boxspring overwegen. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Sleeptherapy Boxspringbed
Boxspring Bed - November 2022

Sleeptherapy Boxspring Bed

Als u op zoek bent naar een boxspringmatras of boxspring frame, zijn er veel verschillende merken op de markt. Sleeptherapy is een van de meest populaire fabrikanten van boxspring bedden. Die zijn voorzien van hoogwaardige, ondersteunende schuimmatrassen met premium boxspring vering. Het merk Sleeptherapy  maakt ook boxspring bedden met ondersteunende en comfortabele boxspring frames en matrassen sets die een goede ondersteuning en juiste afstemming bieden. Welk boxspringbed u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw nieuwe aankoop zeer comfortabel zal zijn!

Een boxspringmatras kan de kwaliteit van uw slaap helpen verbeteren, omdat hij het lichaam stevig ondersteunt en tegelijk luchtdoorlatend is. Hierdoor kan de lucht vrij door de matras stromen, wat de temperatuur kan helpen reguleren. Boxspring bedden staan ook bekend om hun comfort, en boxspring matrassen staan bekend als ondersteunend en duurzaam, omdat ze niet zo doorzakken als traditionele matrassen. Zelfs mensen die graag op een stevige matras slapen, vinden boxspring bedden vaak comfortabel.

Comfort

Boxspring bedden staan bekend om hun comfort, ondersteuning en duurzaamheid. Ze zijn ook verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen, ontwerpen en maten. Boxsprings worden steeds populairder omdat ze de gewenste ondersteuning bieden zonder aan comfort in te boeten. Als u op uw zij of op uw buik slaapt, kunnen boxspring bedden helpen de drukpunten in uw hele lichaam te verminderen, waardoor u zich fris voelt als u wakker wordt. Welk boxspringbed u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat het nog jaren goed zal voelen!

Beste Boxspring Kopen

Wat is een boxspring bed?

Een boxspring, ook wel boxspring of matras bodem genoemd, is een type plateau bed dat voorzien is van een ondersteuningssysteem onder het matras. De boxspring zit onder de matras en biedt extra steun, terwijl hij helpt het gewicht gelijkmatiger te verdelen en schokken te absorberen.

Boxsprings zorgen voor een goede uitlijning van rug en wervelkolom en helpen pijn in de onderrug, heupen en andere delen van het lichaam te verminderen. Sommige mensen beweren zelfs dat boxsprings de ademhaling kunnen verbeteren doordat er kanalen ontstaan waar de lucht vrij doorheen kan stromen [bron: sleepjunkie.org]. Een typisch boxspringbed bestaat meestal uit houten latten die met stof overtrokken zijn, en boxsprings zijn er in verschillende maten.

Welk type matras wordt gebruikt bij boxspring bedden? Zijn er maataanduidingen voor?

Boxspring bedden kunnen gecombineerd worden met een verscheidenheid aan matrassen, zoals traditionele boxsprings, luchtbedden, waterbedden, verstelbare bedden en traagschuim matrassen. Gids voor de afmetingen van boxspring bedden – De dikte van een boxspring kan variëren, afhankelijk van het merk of de fabrikant, dus het is belangrijk om de afmetingen te controleren voordat u tot aanschaf overgaat. Het moet ten minste een centimeter kleiner zijn dan de breedte en lengte van uw bedframe.

Dieptegids voor boxsprings – Er zijn verschillende dieptes voor boxspring bedden, waaronder 6 inch, 7 inch, 8 inch en 9 inch. Boxspring bedden zijn meestal 6 inches dik. De diepte van boxsprings hangt af van de dikte van de matras of topper die u erop wilt leggen. De hoogte van boxspring bedden varieert van merk tot merk, maar de diepte van boxsprings is meestal tussen de 6 en 9 centimeter.

Zijn boxspring bedden veilig?

Een boxspring bed bestaat uit houten latten in een frame dat met stof is overtrokken. Hoewel boxsprings steviger zijn dan normale bedden, kunnen ze net als andere bedcomponenten (inclusief matrassen) na verloop van tijd stuk gaan. Boxsprings zijn niet zo gevaarlijk als bijvoorbeeld een elektrische deken of defecte bedrading in de muur, maar er zijn toch een aantal veiligheidsaspecten die overwogen moeten worden voordat men een boxspring bed koopt.

Boxsprings moeten geschikt zijn voor het gewicht van de matras en de slaper, boxsprings zijn veilig voor kinderen mits gebruikt met de juiste boxspring hoes. Hoge boxsprings die over de zijhekken uitsteken, kunnen echter ook een gevaar vormen omdat kinderen kunnen proberen ze als opstapje te gebruiken om een hoger bed te bereiken.

Beste Boxspring Kopen

Zijn boxspring bedden goed voor slechte ruggen?

Boxsprings kunnen drukpunten tussen u en uw matras helpen verminderen, wat een betere ademhaling en minder pijn in uw hele lichaam betekent [bron: sleepjunkie.org]. Een goede ondersteuning van de rug is belangrijk voor een goede uitlijning van de wervelkolom en kan pijn in de onderrug, heupen, knieën, enkels en voeten helpen verminderen.

Boxsprings worden vaak gebruikt door mensen met aandoeningen zoals artritis of fibromyalgie, omdat boxsprings ook de ademhaling kunnen verbeteren. Boxspring bedden zijn bijzonder effectief voor deze aandoeningen, omdat ze zorgen voor een goede uitlijning van de rug en wervelkolom, terwijl ze de drukpunten op het lichaam gedurende de nacht verminderen.

Boxsprings verdelen het gewicht gelijkmatiger dan andere soorten matrassen, wat pijn helpt voorkomen die ontstaat wanneer drukpunten niet goed worden ondersteund. Boxspring bedden vormen een solide basis voor uw matras, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat deze na verloop van tijd doorzakt of in elkaar zakt.

Wat is een bedframe?

Een boxspring bedframe is een metalen of houten frame dat het boxspringbed op zijn plaats houdt. Boxspring bedden hebben boxspring frames nodig voor extra steun en stabiliteit, zodat uw boxspring bed langer meegaat en tegelijkertijd een goede rug- en wervelkolom uitlijning biedt [bron: boxspring.org]. De keuze van het boxspring bedframe is belangrijk, want het moet het gewicht van de boxspring, de matras en de slaper kunnen dragen zonder na verloop van tijd in te zakken. Houten bedframes zijn over het algemeen sterker dan metalen bedframes, maar ze zijn ook duurder.

Metalen bedframes zijn ideaal als u een budget hebt (metaal is over het algemeen goedkoper dan hout). Lattenbodems zijn de beste keuze voor boxsprings, omdat ze geen boxsprings of andere matrasbeschermers zoals schuimrubber, latex of waterbedden nodig hebben. In de veiligheidsrichtlijnen voor boxsprings wordt aanbevolen boxsprings te installeren die iets korter zijn dan het bedframe, om te voorkomen dat ze aan meubels of andere voorwerpen in huis blijven haken. Hoge boxspring bedden kunnen echter een gevaar vormen omdat kinderen kunnen proberen ze als trapje te gebruiken om een hoger bed te bereiken.

Boxspring latten – Boxspring latten worden meestal gemaakt van populier of hardhout dat ovengedroogd is om kromtrekken te voorkomen, maar in goedkopere boxspring modellen kunnen ook zachthoutsoorten zoals grenen worden gebruikt. De meeste boxsprings hebben metalen beugels die de latten op hun plaats houden om een goede uitlijning van de rug en wervelkolom tijdens de slaap te garanderen.

Boxsprings worden vaak beschouwd als het meest duurzame type bedframe, omdat boxspring bedden een boxspring frame nodig hebben voor extra steun en stabiliteit, zodat uw boxspring langer meegaat en tegelijkertijd zorgt voor een goede uitlijning van rug en wervelkolom [bron: boxspring.org]. Boxsprings zijn meestal verkrijgbaar in standaardmaten voor mannen en vrouwen, maar speciale maten kunnen ook speciaal voor boxsprings worden besteld.

Wat is het verschil tussen een gewoon bed en een boxspringbed?

Een boxspring is een speciaal bedframe dat een matras ondersteunt. Het is meestal gemaakt van hout of metaal en heeft veren die de matras beter ondersteunen. Een gewoon bedframe is niet zo stabiel als een boxspring en biedt niet dezelfde mate van ondersteuning. Dit kan een probleem zijn voor mensen die last hebben van rugpijn, omdat een boxspring het gewicht gelijkmatiger kan verdelen en de druk op de wervelkolom kan verminderen.

De boxspring is meestal ontworpen voor een boxspring, wat gewoon een andere naam is voor de combinatie van boxspring bed en matras. Een boxspring kan zowel met een boxspring als met een traditioneel metalen of houten frame worden gebruikt, maar het werkt niet zo goed met vlakke bodems zoals vloer- of platform bedden. Dit type bed is meestal duurder dan andere types omdat het speciale constructiekenmerken heeft.

Boxsprings zijn gunstig omdat ze de overdracht van bewegingen tussen partners op dezelfde matras verminderen en de luchtcirculatie op het oppervlak van het bed verbeteren. Een boxspring kan ook helpen schuimrubberen matrassen te beschermen tegen warmteabsorptie in de zomermaanden en hun levensduur te verlengen.

Boxsprings werden voor het eerst ontwikkeld in 1865 door een uitvinder genaamd Alfred Huetts. Sindsdien zijn boxspring bedden aangepast aan verschillende soorten matrassen. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal prijsklassen, materialen en uitvoeringen, en ook boxsprings in complete sets.

Boxspring bedden worden vaak gebruikt in combinatie met boxsprings, die een groot aantal spiraalveren bevatten om extra comfort en ondersteuning te bieden. Boxsprings zijn populair bij mensen die last hebben van gewrichtspijn, omdat ze de matras verhogen om de druk op de wervelkolom en heupen te verminderen, terwijl ze een stabiele basis vormen om op de matras te zitten of te staan.

Beste Boxspring Kopen

Wat is het voordeel van een boxspring bed topper?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw bed, is een van de beslissingen die u moet nemen de keuze tussen een boxspring en een hoogslaper. Boxsprings hebben een boxspring frame, platform bedden niet. Een boxspring is een goede optie als u de voordelen van een boxspring bed wilt, maar geen compleet nieuw bed wilt kopen.

De voordelen van boxsprings zijn onder meer dat ze een betere ondersteuning bieden dan plateau bedden en dat ze geschikter zijn voor mensen met rugklachten. Boxsprings zijn ook meestal comfortabeler dan plateau bedden en gaan langer mee.

Boxspring kussens zijn een goede keuze als u de ondersteuning van boxsprings wilt, maar geen ruimte hebt voor boxspring bedden of een krap budget hebt. Ze zijn ook goed te combineren met verstelbare lattenbodems, wat bij boxsprings meestal niet het geval is.

Een nadeel van boxspring-onderleggers is dat ze duur kunnen zijn. Als u al boxsprings in uw bed heeft, is het gebruik van boxspring toppers een goedkope manier om uw huidige boxspring frame op te waarderen.

Als u op zoek bent naar een nieuw bed, is een van de beslissingen die u zult moeten nemen de keuze tussen een boxspring en een hoogslaper. Als u echter al boxsprings heeft, kunt u overwegen uw huidige boxsprings te upgraden met boxspring hoezen in plaats van een boxspring te kopen.

Dit bespaart geld en is een goed alternatief als u rugklachten heeft of meer steun in uw huidige boxspring frame wilt. Boxspring bedovertrekken zijn ook geschikt voor verstelbare bedden waarmee boxsprings normaal gesproken niet compatibel zijn.

Boxspring Bed 2022 - Sleeptherapy
Boxspring Bed - November 2022

Boxspring bed 1 persoon

Een boxspring is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele slaapplaats. Boxsprings bieden veel ondersteuning en kunnen uw slaapervaring verbeteren. Als u op zoek bent naar een nieuw bed, moet u zeker een boxspring model overwegen.

Boxsprings zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, maar zijn vooral nuttig voor oudere mensen die last kunnen hebben van pijn tijdens het slapen. Als u last heeft van rugpijn of andere lichamelijke aandoeningen, kan een boxspring u helpen elke nacht beter te slapen. Met boxsprings hoeft u zich geen zorgen te maken over oncomfortabele drukpunten die u ’s nachts kunnen doen woelen.

Een boxspring bed biedt een stabiele basis voor elke matras die u wilt gebruiken. Dit type bed biedt u zowel veel steun als comfort. Dit betekent dat boxsprings veel meer demping bieden dan traditionele matrassen alleen. Of u nu kiest voor een schuimmatras of een matras met spiraalveren, boxsprings zijn een prima keuze.

Boxspring bedden zijn ook gemakkelijk in elkaar te zetten. Dit type bed wordt geleverd in een doos, dus u hoeft het alleen maar uit te rollen en de poten te gebruiken die bij uw boxspringmodel horen. Het hele proces zou niet meer dan een kwartiertje in beslag moeten nemen, zodat u niet al te veel tijd hoeft te besteden aan het in elkaar zetten van uw nieuwe boxspring. Zodra het in elkaar is gezet, legt u uw matras erop en bent u klaar om van uw boxspring te genieten.

Als u op zoek bent naar een comfortabele plek om elke nacht te slapen, moet u overwegen boxsprings te kopen. Deze modellen bieden veel steun en comfort. Met boxspring bedden kunt u de kwaliteit van uw slaap verbeteren zonder al te veel geld of tijd te besteden aan de montage. Voor goede boxsprings, neem vandaag nog contact op met de experts van Sleeptherapy.

Beste Boxspring Kopen

Is een boxspring bed wel goed?

Boxspring bedden zijn al eeuwen oud en worden veel gebruikt in Noord-Amerika. Ze zijn meestal gemaakt van hout of metaal en bestaan uit een doosvormig frame met binnenin veren om de matras te ondersteunen. Hoewel boxspring bedden erg populair zijn, is er geen eenduidig antwoord op de vraag of ze goed of slecht zijn.

Sommigen zeggen dat ze voor meer veerkracht zorgen en het gemakkelijker maken om zich op het bed te bewegen, terwijl anderen beweren dat ze brandgevaarlijk kunnen zijn. Bovendien kunnen boxspring bedden vrij duur zijn in aanschaf en moeilijk te vervoeren. De beslissing om al dan niet een boxspringbed te gebruiken, is dus uiteindelijk aan iedereen.

Men zegt dat boxspring bedden niet zo vaak hoeven te worden vervangen als matrassen, zodat u er genoegen mee kunt nemen ze ongeveer om de vijf jaar te kopen. Als u op zoek bent naar een iets goedkopere oplossing dan een boxspring bed en matras combinatie, probeer dan een box! Deze stapelen snel en gemakkelijk, net als de klassieke uitvoering – alleen zonder de extra kosten van boxspring matrassen.

Boxspring Bed 2022 - Boxspringbed Sleeptherapy
Boxspring Bed - November 2022

5 voordelen van een boxspring bed

Een boxspring bed heeft vele voordelen. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn dat het helpt bij de slaaptherapie, het beste merk bed is en nog vele andere voordelen heeft.

1. Een boxspring bed is bevorderlijk voor de Sleeptherapy. Het boxspringbed helpt de wervelkolom uit te lijnen, wat de kwaliteit van de slaap kan helpen verbeteren.

2. een boxspring bed is het beste merk bed. Het is comfortabeler en geeft meer steun dan andere soorten bedden.

3. een boxspring bed heeft nog vele andere voordelen. Het is duurzamer dan andere soorten bedden en kan ook helpen de levensduur van uw matras te verlengen.

4. Een boxspring bed is goed voor de slaaptherapie. De boxspring helpt uw wervelkolom in lijn te houden, wat de kwaliteit van uw slaap kan verbeteren.

5. Een boxspring bed is het beste merk bed en heeft nog vele andere voordelen. Het is comfortabeler en geeft meer steun dan andere soorten bedden, en bovendien is het duurzamer en kan het de levensduur van uw matras verlengen.

Beste Boxspring Kopen

Mensen zoeken ook naar: