Beste boxspring bed voor thuis

Zoek je een nieuw boxspring bed met medische kwaliteiten voor thuis? Sleeptherapy ontwikkelt en produceert, samen met kinesisten en osteopaten, de beste boxsprings voor rugklachten, rugpijn, nekklachten of andere problemen. Samen kunnen we kijken naar een boxspring bed voor thuis die het beste bij u past

Heb je interesse in onze boxspring prijzen en modellen, inclusief advies? Ja:

Boxspring Sleeptherapy - Beste Bedden In Belgie

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Boxspring Bed 2022 - Boxspring Rugpijn Rugklachten
Boxspring bed voor thuis

Beste boxspring bed voor thuis? Koop een boxspring bed bij Sleeptherapy.

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring? Dan vraagt u zich misschien af wat de beste boxspring is voor thuis. Sleeptherapy biedt een ruime keuze aan boxspring bedden, allen gemaakt van hoogwaardige materialen.

Dus wat is de beste boxspring voor thuis? Dat hangt af van uw behoeften en voorkeuren. Als u een luxueus, ultra-comfortabel bed wilt, dan is een boxspring van een van onze topmerken zeker de juiste keuze. Maar als u een budget hebt, kunt u ook goede boxspring bedden vinden voor een goede prijs.

Als u op zoek bent naar de beste boxspring bedden merken in België, dan is Sleeptherapy het beste boxspring merk. Bezoek deze website om onze selectie boxspring bedden te ontdekken. We hebben ook interessante kortingen.

Boxspring Bed Voor Thuis
Boxspring Bed - November 2022

Beste boxspring merk: Sleeptherapy

Als u op zoek bent naar een nieuwe boxspring, moet u zeker Sleeptherapy overwegen. Sleeptherapy is een van de beste bedden merken op de markt, en hun boxspring bedden zijn van topklasse.. Ze zijn niet alleen comfortabel en ondersteunend, maar ook zeer stijlvol. Dus als u op zoek bent naar een boxspring bed waarin u zich zowel lichamelijk als esthetisch goed voelt, dan is Sleeptherapy zeker het merk voor u.

Over Sleeptherapy boxspring bedden

Omdat boxspringbedden in veel verschillende stijlen bestaan, is het belangrijk dat u een bed kiest waarin u zich prettig voelt. Dit is waar Sleeptherapy boxspring bedden echt kunnen schitteren. De boxspring bedden van Sleeptherapy zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, inclusief een opbergruimte met twee lagen onder het bed. Of u nu extra bergruimte nodig hebt voor kleding of andere spullen, deze boxspringbedden kunnen het u bieden – zo ziet uw slaapkamer er niet alleen goed uit, maar krijgt u ook meer functionaliteit.

Een ander groot voordeel van deze boxspring bedden is hun duurzaamheid – ze slijten niet zo snel als andere merken. Ze gaan jaren mee en zien er over een lange periode goed uit. Als u op zoek bent naar boxspring bedden die uw slaapkamer opfleuren en waar u jarenlang plezier van zult hebben, dan is Sleeptherapy zeker het merk voor u.

Bezoek de Sleeptherapy website pagina’s voor meer informatie en een gratis offerte en consult bij u thuis.

Beste Boxspring Kopen

7 redenen waarom u een boxspringbed van Sleeptherapy zou moeten kopen voor thuis

Ontdek de volgende redenen waarom u een boxspring voor thuis zou moeten kopen bij Sleeptherapy.

  1. Een boxspring bed is een must voor een comfortabele nachtrust.
  2. Het helpt om het lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen, wat belangrijk is om pijn en drukpunten te vermijden.
  3. Een boxspring helpt ook om de matras in goede staat te houden en de levensduur te verlengen.
  4. Het biedt extra ondersteuning voor de matras, wat vooral belangrijk is voor mensen die last hebben van rugpijn of andere gezondheidsproblemen.
  5. Een boxspringbed creëert een zacht en comfortabel slaapoppervlak, wat de kwaliteit van de slaap kan verbeteren.
  6. Het helpt om beweging te absorberen. Dus als u uw bed deelt met een andere persoon, zal die niet gestoord worden door uw bewegingen gedurende de nacht.
  7. Het is een ideale manier om een knus slaapkamergevoel in uw huis te creëren.
Boxspring Bed 2022 - Boxspring Bed Voor Rugklachten Voordelen 1
Boxspring Bed - November 2022

Laten we deze 7 redenen eens nader bekijken:

1. Een boxspring bed is een must voor een comfortabele nachtrust.

Dit komt omdat boxspringbedden een extra slaapoppervlak en hoogte bieden. Dit helpt u om in een gezonde en comfortabele houding te slapen, zelfs als uw matras te zacht of te stevig voor u is.

2. Het helpt om uw lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen, wat belangrijk is om pijn en drukpunten te vermijden.

De boxspring voorkomt dat de matras na verloop van tijd doorzakt en zorgt zo voor een gelijkmatig slaapoppervlak gedurende de hele nacht (wat op bepaalde plaatsen pijn kan veroorzaken). Bij boxspringbedden hoeft u uw matras ook niet meer te draaien of te keren!

3. Een boxspring helpt ook de matras in goede staat te houden en verlengt de levensduur ervan.

Met boxsprings onder uw bed en matrassen erop hoeft u zich geen zorgen te maken dat de boxsprings na verloop van tijd direct in contact komen met slijtage. Dit kan ervoor zorgen dat uw boxspring vele jaren meegaat.

4. De matras krijgt extra ondersteuning, wat vooral belangrijk is voor mensen met rugpijn of andere gezondheidsproblemen.

Mensen die last hebben van rugpijn kunnen veel baat hebben bij boxspringbedden, omdat ze het lichaam tijdens de slaap optimaal ondersteunen. De boxspringmatras verdeelt het gewicht gelijkmatig over de nacht, zodat u kunt slapen zonder uw gewrichten en spieren te belasten (wat pijn kan veroorzaken).

5. Het boxspringbed creëert een zacht en behaaglijk slaapoppervlak dat de kwaliteit van uw slaap kan helpen verbeteren.

Zoals eerder vermeld, zorgen boxsprings voor een zacht en behaaglijk slaapoppervlak (wat de slaapkwaliteit kan helpen verbeteren). De reden hiervoor is dat boxspringbedden beweging absorberen, waardoor de bewegingen van de andere persoon geen storende invloed hebben.

6. Als u uw bed deelt met iemand anders, zal die niet gestoord worden door uw nachtelijke bewegingen.

Dit betekent dat boxspring bedden u ook helpen om de hele nacht een gezonde en comfortabele slaaphouding aan te houden zonder andere lichaamsdelen te belasten of pijn te veroorzaken, zoals zou kunnen gebeuren als u te lang op één kant zou slapen. Op deze manier kunnen boxspring bedden een gezondere omgeving creëren voor iedereen die een bed deelt!

7. Het is een ideale manier om een gezellige slaapkamer in uw huis te creëren.

Als u uw bedframe met boxsprings uitrust, zal het hele interieur er veel eleganter en stijlvoller uitzien – en zult u minstens twee keer zo vaak willen gaan slapen! Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom boxsprings van Sleeptherapy zo goed zijn voor uw huis.

Waarom boxspring bedden goed zijn voor uw gezondheid? Omdat boxsprings veel verschillende functies hebben – extra ligruimte en hoogte, voorkomen dat de matras na verloop van tijd doorzakt wat kan leiden tot een gelijkmatig ligoppervlak gedurende de nacht (wat pijn kan veroorzaken), maximale ondersteuning voor mensen die last hebben van rugpijn, enz.

Beste Boxspring Kopen

5 tips bij het zoeken naar het beste bed voor thuis

Wanneer u op zoek bent naar het beste bed voor thuis, moet u met een aantal zaken rekening houden. Hier zijn 5 tips om u te helpen het perfecte bed voor uw behoeften te vinden:

1. Grootte van het bed

Zorg ervoor dat u een bed kiest dat de juiste afmetingen heeft voor uw kamer. U wilt niet eindigen met een bed dat te klein of te groot is.

2. Hardheid van de matras

De hardheid van de matras is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommige mensen houden van een zeer harde matras, terwijl anderen liever een zachter gevoel in hun bed hebben. Als u niet kunt beslissen, probeer dan de matrassen in de showroom uit en vind er een die u het beste bevalt. Voor boxspringbedden moet u ervoor zorgen dat de matras bij uw boxspringframe past.

3. Comfort

Ondanks verschillende voorkeuren in comfort, is dit een belangrijk punt om te overwegen bij de aankoop van een nieuw bed of boxspring. Er zijn veel matrassen met verschillende vormen die op bepaalde plaatsen, zoals het hoofd- en voetgedeelte, meer vulling hebben, waardoor het voor de gebruiker comfortabeler wordt.

4. Matras materiaal

Boxspring bedden en matrassen zijn er in allerlei materialen. Een boxspring is meestal gemaakt van hout, terwijl een matras gemaakt kan zijn van schuim, latex of springveren – dit biedt verschillende niveaus van comfort en betere ondersteuning van het slaapgedeelte. Sommige boxsprings zijn zelfs in hoogte verstelbaar, zodat u meer ruimte onder uw boxspringbed kunt creëren.

5. Prijs van een boxspring bed

Last but not least, moet u nagaan wat uw budget is voor de aankoop van uw nieuwe bed. Er zijn veel bedden op de markt die zowel zeer betaalbaar als uiterst luxueus zijn, dus let goed op kortingen en speciale aanbiedingen.

Hoe kies je een goede boxspring?

Als het om boxspringbedden gaat, zijn er een paar dingen die u moet overwegen voordat u ze koopt. De belangrijkste factor is de maat – het boxspringbed moet de juiste maat hebben voor uw bedframe. U moet ook rekening houden met het type boxspringbed. Er zijn twee hoofdtypen: Spiraalveren en schuimveren.

Spiraalboxsprings zijn traditioneler en bieden meer steun dan schuimboxsprings. Ze zijn echter ook zwaarder en niet zo gemakkelijk te verplaatsen. Schuimstof boxsprings zijn lichter en gemakkelijker te verplaatsen, maar bieden mogelijk niet zoveel steun als spiraalboxsprings.

Een andere belangrijke overweging is het merk van de boxspring. Sommige merken staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten, terwijl andere boxspringbedden aanbieden tegen lagere prijzen.

Welke boxspring u ook kiest, zorg ervoor dat hij past bij uw bedframe en het type matras dat u wilt gebruiken. Voor meer informatie over boxspringbedden en andere accessoires voor boxspringbedden kunt u terecht bij Sleeptherapy.

Waar kan ik een goede boxspring vinden?

Op zoek naar een boxspring bed? Kijk niet verder dan Sleeptherapy! Wij zijn het beste beddenmerk in de branche en wij kunnen u een boxspring bieden die u het gevoel geeft dat u op een wolk slaapt. Bezoek ons vandaag nog en ontdek waarom wij de nummer één keuze zijn voor boxspring bedden!

Neem vandaag nog contact met ons op voor boxspring bedden die perfect zijn voor uw gezin! Onze boxspring bedden zijn natuurlijk en volgens de hoogste normen vervaardigd. Wij gebruiken alleen boxspring bedden die veilig zijn voor u en uw dierbaren. Bij Sleeptherapy Boxspring bedden zorgen we ervoor dat u een boxspring heeft die niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook comfortabel.

Neem vandaag nog contact met ons op voor boxspring bedden die uw oude bed weer als nieuw laten aanvoelen! Sleeptherapy boxspring bedden staan in de hele branche bekend als de beste boxspring bedden, omdat onze boxspring bedden na elke stap van het productieproces worden gecontroleerd om maximale kwaliteit te garanderen voordat ze bij u thuis komen.

Ontdek zelf waarom de boxsprings van ons bedrijf de beste boxsprings zijn die u ooit kunt kopen! Sleeptherapy boxspring bedden zijn vervaardigd volgens hoge normen en met de beste veiligheidsvoorzieningen die uw lichaam in staat stellen comfortabel te rusten. Onze boxspring bedden zijn gemaakt van natuurlijke materialen waarvan bewezen is dat ze veilig zijn voor mensen met allergieën en astma. Dit maakt ze de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een boxspringbed dat volledige ondersteuning biedt en toch zacht is voor het lichaam.

Als vooraanstaand leverancier van boxspring bedden zorgen wij ervoor dat wij aan alle normen voldoen als het gaat om klanttevredenheid. Wij willen dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie op elke boxspring die wij verkopen. Als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw boxspring, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en dan gaan wij voor u op zoek naar de beste oplossing.

Neem vandaag nog contact op met Sleeptherapy voor boxspring bedden die u gegarandeerd het gevoel geven dat u zweeft op lucht! U kunt gerust zijn: onze boxspring bedden voldoen aan alle industrienormen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met allergieën en astma. Wij zorgen ervoor dat wij alleen natuurlijke materialen gebruiken voor onze boxspring bedden, die in de boxspring industrie bekend staan als de meest comfortabele materialen die er zijn.

Beste Boxspring Kopen

Wat is het voordeel van een boxspring bed?

Een boxspring is een doosvormig bedframe dat op de grond staat en meestal met een matras wordt gebruikt. Boxsprings zijn ontworpen om extra steun te geven aan de matras en de levensduur ervan te verlengen. Ze kunnen het bed ook comfortabeler maken door vulling en isolatie.

Een boxspring bed kan een geweldige aanwinst zijn voor uw slaapkamer. Wat is het beste merk voor boxspring bedden? Er zijn veel boxspring merken op de markt, en het kan moeilijk zijn om er een te kiezen die aan uw wensen voldoet. Sleeptherapy wordt beschouwd als een van de beste merken in België.

Sleeptherapy boxspring bedden kunnen rug- en nekpijn helpen voorkomen die kan ontstaan bij het slapen op een matras. De boxspring bedden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hun bovenhoes heeft rekbare netzakken waarin u uw kussens kunt stoppen.

Waarom zijn de boxspring bedden van Sleeptherapy de beste boxspring bedden van België? De boxspring bedden zijn ontworpen om op alle soorten matrassen te passen. Ze hebben ook een unieke structuur, zodat u tijdens het slapen niet uit bed kunt rollen.

Boxspring Bed 2022 - Boxspring Bed Kussens
Boxspring Bed - November 2022

Waar moet ik op letten als ik een boxspring bed koop?

Als u een boxspringbed wilt kopen, moet u bedenken welk type u nodig hebt. Een ander aspect dat in overweging moet worden genomen bij de aankoop van een boxspringbed is het type matras dat u hebt. Als u een binnenvering matras heeft, heeft u een boxspring nodig met een vergelijkbaar gevoel. Een boxspring met een stevig gevoel past beter bij een matras met een stevig gevoel, enzovoort.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de grootte van uw bed. U moet ervoor zorgen dat de boxspring die u kiest zowel in de lengte als in de breedte past.

De prijs is een van de belangrijkste factoren, want boxspring bedden kunnen soms erg duur zijn. U moet er ook voor zorgen dat de boxspring die u kiest, gemaakt is van stevige materialen die niet snel zullen breken onder druk of gewicht. Dit zal ervoor zorgen dat het langer meegaat en u op lange termijn meer geld bespaart.

Beste Boxspring Kopen

4 Kenmerken van het beste boxspringbed: Sleeptherapy

Als het gaat om het vinden van de beste boxspring voor uw nachtrust, zijn er een paar kenmerken waar u op moet letten. Sleeptherapy is een bedrijf dat gespecialiseerd is in boxspringbedden en de effecten daarvan op de slaap. Hier zijn vier kenmerken van de beste boxspring bedden van Sleeptherapy:

1. de boxspring bed moet gemaakt zijn van hoogwaardige materialen.

Dit zal ervoor zorgen dat u een goede ondersteuning en comfort krijgt terwijl u slaapt. Het zal ook enkele jaren meegaan. Het is belangrijk dat de boxspring bedden op uw matras passen, dus u moet de afmetingen weten voordat u er een koopt.

2. Het boxspring bed moet een goede structuur hebben.

Een boxspring moet stijf zijn en uw gewicht kunnen dragen als u erop ligt. Sleeptherapy raadt boxsprings met houten latten aan, omdat die niet doorzakken en dus een gelijkmatige ondersteuning bieden.

3 Duurzame stoffen zijn de beste keuze voor boxsprings.

Stoffen zoals katoen zijn zacht, maar kunnen na verloop van tijd verslijten. Als u de voorkeur geeft aan boxspringbedden van stof, zorg er dan voor dat ze gemaakt zijn van polyester of een andere stof die scheur bestendig is.

4. het boxspringbed moet in het bestaande bedframe passen.

Als u een boxspringbed vindt dat in alle opzichten perfect is, maar niet op uw bedframe past, wilt u het misschien niet kopen. Zorg ervoor dat u de afmetingen van uw boxspringbed kent voordat u het koopt, zodat u niet iets koopt dat niet past of thuis tussen boxsprings en matrassen glijdt.

Beste Boxspring Kopen

Wat is de beste matras voor een boxspring bed?

Een matras van Sleeptherapy met medische eigenschappen: een medisch matras. Een matras van Sleeptherapy met medische eigenschappen is een goede keuze voor iedereen die een goede nachtrust wil. Deze matras is ontworpen met materialen van medische kwaliteit om ondersteuning en comfort te bieden.

Het heeft ook anti-bacteriële en anti-allergene eigenschappen om een gezonde en comfortabele nachtrust te garanderen. Sommige van deze eigenschappen worden gewoonlijk niet gevonden in boxspring bedden, maar deze matras heeft ze wel.

Als u vragen heeft over boxsprings of de beste matras voor een boxspring bed, neem dan contact op met de experts van Sleeptherapy! Zij zullen u graag helpen om precies te vinden wat u nodig hebt.

Hoeveel kost een goed bed?

Een goed bed kan een beetje duur zijn, maar het is het waard voor het comfort en de ondersteuning die het biedt. Sommige van de beste bedmerken kunnen wel 3.000 tot 5.000 euro kosten, maar er zijn een aantal fantastische opties voor minder. Wanneer u een bed koopt, probeer dan verschillende modellen uit om het juiste bed voor u te vinden.

Waarom is een boxspring bed beter?

Een boxspring is een extra geveerd bed dat bovenop een gewone bedstee wordt geplaatst. Het kan op zichzelf worden gebruikt, maar wordt meestal over een matras gelegd om meer steun te bieden en doorzakken te voorkomen. Deze extra laag maakt het boxspringbed ook steviger of zachter, afhankelijk van uw behoeften.

Boxspring bedden zijn meestal gestoffeerd met een stof die past bij de inrichting van de kamer en hebben vaak een houten frame. Sommige mensen geven echter de voorkeur aan boxspringbedden zonder stof, omdat ze dan tijdens het slapen gemakkelijk kunnen verschuiven. Als u voor dit type boxspringbed kiest, zorg er dan voor dat uw lakens goed strak zitten, zodat ze niet loskomen als u zich in bed beweegt.

Beste Boxspring Kopen

Wat is een Sleeptherapy boxspring bed?

Sleeptherapy boxspring bedden zijn ergonomisch ontworpen om uw lichaam optimaal te ondersteunen en druk te verlichten. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende gradaties die kunnen worden aangepast aan elk matras of boxspringbed, zodat u de perfecte dikte voor uw lichaam krijgt. De boxspring is milieuvriendelijk en gemaakt van gerecycled materiaal, dus niet alleen een goede keuze voor uw lichaam, maar ook voor het milieu.
Het boxspring bed biedt u elke nacht van de week een comfortabele nachtrust. De boxspring bedden worden in Europa volgens hoge normen vervaardigd.

Interesse in een nieuw boxspring bed voor thuis?

Contacteer Sleeptherapy vandaag voor een prijsofferte op maat. We komen graag bij u langs thuis voor een vrijblijvend advies.

Beste Boxspring Kopen

Mensen zoeken ook naar:

Sleeptherapy Boxsprings